divendres, 11 de novembre del 2016

TENIM PREPARATS ELS TESTOS :)


Els nens i nenes de Cicle Inicial, a més dels futurs jardiners i pagesos del col·legi, som uns artistes! Hem creat testos amb material reciclat; tots molt originals, divertits i pràctics. És el primer pas per començar el nostre hort i ens fa moltíssima il·lusió que inclús els testos siguin ecològics i fets per nosaltres.

La nostra idea és començar a plantar el dia 25 de novembre; un cop sapiguem com ho hem de fer, les eines que utilitzarem i com ens organitzarem, ja que sinó això serà un despropòsit! Si ho fem, fem-ho bé.

De testos n’hi ha de tan variats i divertits, que gairebé semblarà una galeria d’art. Tenim porcs, gats, lleons, tortugues... un petit zoològic que ens vigilarà les plantes. Esperem que no se’ns mengin el julivert, però! També un fantasma que ens faci d'espantaocells fins que en tinguem un de fet per nosaltres mateixos que encara faci més por. I molts testos amb material reutilitzat que han quedat xulíssims i que ens recordaran que amb el reciclatge també podem crear coses boniques i alhora pràctiques.

D’aquí poc els tindrem plens de plantes i hortalisses... quines ganes de començar a plantar!




3 comentaris:

  1. Ei molt bon projecte cicle! Espero que gaudeixin molt els i les alumnes de tots els tallers i feines que anireu treballant :)

    ResponElimina
  2. I a finals de curs menjarem una bona amanida!!! Bon projecte

    ResponElimina